• SCHOLEN

Zin in een uitdagende sportles? The Sport Box verzorgt unieke sportlessen die niet zo snel op school gegeven worden. De workshops en clinics voor leerlingen kunnen op maat worden gemaakt aan de hand van de behoeften en doelstellingen van de school. Van een kennismakingsles tot een lessenreeks en van een sporttoernooi tot een complete sportdag, The Sport Box beschikt over voldoende verschillende faciliteiten. Utrechtse scholen kunnen tegen een gereduceerd tarief komen sporten.

Lessen

Bossaball
Laat de leerlingen eenmalig kennis maken met deze sport of bied ze juist een structureel aanbod waarbij de verdieping wordt opgezocht. Een les Bossaball staat altijd onder leiding van een ervaren trainer die naast het bijbrengen van de juiste technieken ook de veiligheid waarborgt. De kosten voor een les Bossaball zijn € 50,00 per uur.

Beachsporten
Met de voeten door het zand, de gezellige muziek op de achtergrond en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat elke beachsport in The Sport Box een leuke beleving achterlaat. Beachvolleybal, beachtennis, beachrugby, beachkorfbal of een beachworkout, het is allemaal mogelijk. De beachvelden zijn voor scholen met korting te boeken en kosten €15,00 per veld per uur.

Arrangement op maat
Naast onze standaard arrangementen is een arrangement op maat ook mogelijk. Mocht uw voorkeur niet tussen onze standaard arrangementen staan, is het mogelijk om contact met ons op te nemen!

Samen kijken we dan naar uw wensen en maken we een arrangement op maat!

Sportdagen

Een sportdag organiseren met nieuwe innovatieve sporten? Organiseer je sportdag bij The Sport Box! The Sport Box beschikt over verschillende faciliteiten waar wel tot 600 leerlingen kunnen sporten. Stel zelf je sportdag samen door te kiezen uit verschillende mogelijkheden. Beachsporten, Bossaball of zelf een creatieve activiteit bedenken op de sportvloer. Liever je sportdag laten organiseren door The Sport Box, geef je wensen door en wij verzorgen je hele sportdag! Mail of bel om de mogelijkheden door te spreken.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Chat openen
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!