• OVER ONS

The Sport Box heeft als doel om zoveel mogelijk, voornamelijk jongeren, studenten en young professionals, uit Utrecht en omgeving, te laten sporten en elkaar te ontmoeten in een inspirerende indoor hal. Het doel is niet om winst te maken, maar om maatschappelijke winst te boeken door meer mensen structureel te laten sporten.

Het initiatief om te starten met The Sport Box komt van de sportvereniging Bossaball Nederland en van Wilco Nijland, mede eigenaar van Sportworx.

De sport Bossaball is de pionier die de basis vormt van The Sport Box. Na Bossaball zijn de sporten beachvolleybal en zaalhockey snel toegevoegd aan het aanbod van The Sport Box. Inmiddels is dit aanbod al weer uitgebreid met meerdere (beach)sporten.

The Sport Box is meer dan een sportlocatie. Het is een vernieuwend concept waar kruisbestuiving plaats vindt tussen de sporten die er aangeboden worden. Dit houdt ook in dat niet alle sporten kunnen aansluiten. De sporten moeten passen bij de urban, innovatieve en populaire uitstraling van The Sport Box. De beoefenaars moeten open staan voor samenwerking met de overige verenigingen en sporten. Op deze manier wordt er een saamhorigheid gevormd en een sfeer gecreëerd waar mensen langer ‘blijven hangen’ voor en na het sporten.

FACILITEITEN

In The Sport Box zijn meerdere verschillende sportvelden aanwezig. Er is een gezellige sportbar en er zijn toiletten.

We hebben een Bossaball-veld waar je kennis kunt maken met een unieke balsport. De beachbak van 20 bij 20 meter is geschikt voor beachvolleybal, footvolley, beachsoccer, beachtennis, beachkorfbal en andere beachactiviteiten.

Wij bieden een goede oplossing voor het accommodatieprobleem in Utrecht: In The Sport Box kunnen alle indoor sporten beoefend worden op onze sportvloer van 30 bij 22 meter.

Meerdere sportverenigingen hebben The Sport Box als thuishaven, er worden toernooien, borrels en evenementen georganiseerd en er komende wekelijks vele groepen langs voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes & teamuitjes.

BEREIKBAARHEID

CAB-Rondom 90A
OV
The Sport Box is goed te bereiken met het openbaar vervoer. NS station Utrecht Zuilen zit op 2 minuten lopen, vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stoppen er vier keer per uur treinen.

Auto en fiets
The Sport Box is goed te bereiken met de auto en fiets. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten bij The Sport Box.

Parkeren
The Sport Box heeft de beschikking over tientallen gratis parkeerplekken.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Open chat
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!
Powered by