• KINDERFEESTJE

Het wordt steeds lastiger om originele, leuke activiteiten te bedenken voor een kinderfeestje, The Sport Box biedt hiervoor de oplossing! Een fantastisch locatie, met veel originele activiteiten, in het centrum van Utrecht (vlakbij station Zuilen) is de ideale plek voor een sportief kinderfeestje. We beschikken over een grote hal waarin we veel verschillende originele sporten kunnen aanbieden.

Met al die energierijke kinderen is het heerlijk om ook wat organisatie uit handen te geven, vandaar dat we ook eten en drinken tijdens de activiteiten kunnen verzorgen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een grote maaltijd te zorgen, zoals friet met een snack! Kijk voor meer informatie bij de tarieven.

Kinderfeestje Bossaball

Het pronkstuk van The Sport Box is Bossaball. Een groot opblaasbaar speelveld met hierin trampolines verwerkt, een ultiem springparadijs waar de kids hun energie kwijt kunnen. Op dit speelveld bieden we een kindervariant van Bossaball aan naast andere leuke spelletjes. De workshop bestaat uit anderhalf uur Bossaballen in The Sport Box onder begeleiding van een instructeur. Tijdens deze anderhalf uur wordt er echt Bossaball gespeeld en zal de instructeur de kids leuke trucjes leren. Bossaball is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar.

Kinderfeestje Beach Olympics

Een grote beachbak van 22 x 18 meter waar beach sporten kunnen worden gespeeld zoals Beachvolleybal, beachsoccer en diverse spelletjes. De Beach Olympics is een combinatie van 4 olympische (beach) sporten. In een workshop van 1,5 uur wordt de basistechniek van beachvolleybal, boogschieten, handbal en atletiek geleerd. Scoor het meeste punten op alle onderdelen en word winnaar van de Beach Games. Kinderfeestje Beach Olympics is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Tarieven Kinderfeestje

Bossaball & Beach Olympics (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep of chips€15,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & patat€16,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade, patat & snack€18,50 p.p.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Chat openen
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!