• KINDERFEESTJE

Het wordt steeds lastiger om originele, leuke activiteiten te bedenken voor een kinderfeestje, The Sport Box biedt hiervoor de oplossing! Een fantastisch locatie, met veel originele activiteiten, in het centrum van Utrecht (vlakbij station Zuilen) is de ideale plek voor een sportief kinderfeestje. We beschikken over een grote hal waarin we veel verschillende originele sporten kunnen aanbieden.

Met al die energierijke kinderen is het heerlijk om ook wat organisatie uit handen te geven, vandaar dat we ook eten en drinken tijdens de activiteiten kunnen verzorgen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een grote maaltijd te zorgen, zoals friet met een snack! Kijk voor meer informatie bij de tarieven.

Bossaball

Het pronkstuk van The Sport Box is Bossaball. Een groot opblaasbaar speelveld met hierin trampolines verwerkt, een ultiem springparadijs waar de kids hun energie kwijt kunnen. Op dit speelveld bieden we een kindervariant van Bossaball aan naast andere leuke spelletjes. Bossaball voor kids bestaat de workshop uit anderhalf uur Bossaballen in The Sport Box onder begeleiding van een instructeur. Tijdens deze anderhalf uur wordt er echt Bossaball gespeeld en zal de instructeur leuke de kids leuke truckjes aanleren. Bossaball is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Beach Sporten

Een grote zandbak van 22 x 18 meter waar beach sporten kunnen worden georganiseerd zoals Beachvolleybal, beachvoetbal of kinderspelletjes. Hier kunnen de kinderen lekker in het zand ravotten waarbij ze onder begeleiding van een trainer allerlei spelvarianten aangeboden krijgen. Deze kunnen op voorhand afgestemd worden voor het sportieve kinderfeestje. Beachgames is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Tarieven

Bossaball & Beach Sporten (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep of chips€15,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & patat€16,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade, patat & snack€18,50 p.p.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!
Powered by