• SPORTHAL HUREN UTRECHT

Wil je een sporthal huren in Utrecht? The Sport Box is de ideale plek voor al je sportactiviteiten en evenementen. Het is mogelijk om de gehele hal te huren, of bepaalde delen daarvan. Hieronder de grootste voordelen van het huren van The Sport Box

  • Gevarieerd sportaanbod: Indoor sportvloer, beachvelden, Bossaballveld
  • Ruime openingstijden
  • Hapjes en drankjes

The Sportbox bestaat uit verschillende delen. Zo is het mogelijk om  het beach gedeelte te huren, hier kun je meerdere beach sporten spelen onder andere beachvolleybal, beachsoccer of footvolley. De grootte van deze bak is 18 x 20 meter.

Naast een beachbak biedt The Sportbox ook de mogelijkheid om de indoor sportvloer te huren. Dit gedeelte van de sporthal is is 18 x 32 meter. The Sportbox biedt hierbij meerdere sportieve activiteiten aan. Kijk bij Onze Sporten voor de verschillende mogelijkheden die we aanbieden.

Kosten
De kosten voor de huur van de sporthal zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Welke delen van de zaal er gehuurd worden
  • De tijdsduur van de verhuur
  • Doordeweeks of in het weekend
  • Ochtend/middag of Avonduren

Wil je meer informatie over de exacte kosten van de huur van de sporthal, neem dan even contact met ons op.

Openingstijden
Naast dat het mogelijk is om onze sporthal te huren van maandag tot en met zondag tussen 08.00 en 23.00 bieden we ook de mogelijkheid om buiten deze tijden The Sport Box aan te bieden.

Aanwezige sportmaterialen
The Sport Box biedt een breed arsenaal aan materialen waarmee alle sporten uitgevoerd kunnen worden. Naast kasten, dikke matten en vele ballen ligt er een voorraad aan materialen waar een gemiddelde middelbare school jaloers op is. Daarnaast kun je ook nog veel variatie aanbrengen door gebruiken te maken van de aanwezige beachbak waar de materialen aanwezig zijn voor alle beachsport varianten. En voor de echte liefhebbers ligt er ook een Bossaball veld.

Toernooi of evenement organiseren
Ben je van plan om een toernooi of evenementen te organiseren? Dan is The Sport Box de perfecte sporthal om te huren. Een centrale locatie nabij station Zuilen en alle faciliteiten aanwezig. Zelfs meerdaagse evenementen zijn te regelen op onze locatie.

Horeca aanwezig
Een sporthal huren zonder aanwezige horeca  is natuurlijk een no go. Vandaar dat naast heerlijke drankjes The Sport Box ook de mogelijkheid biedt tot een tussendoortje of zelfs complete maaltijden. Lekker bbq’n na afloop van je sporttoernooi? Zelfs dat kan bij onze locatie.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Chat openen
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!