• BOSSABALL

Bossaball is een spectaculair balspel dat gespeeld wordt door twee teams. Het combineert volleybal, voetbal en gymnastiek. Het speelveld bestaat uit luchtkussens en trampolines met een net in het midden.

Workshop

Vanuit onze jarenlange ervaring merken wij dat Bossaball zeer makkelijk gespeeld kan worden door personen ouder dan 12 jaar: een beetje volleybal of voetbal ervaring is voldoende voor een leuk spelletje Bossaball! Door de grote luchtkussens en trampolines wordt men automatisch enthousiast om Bossaball zelf te proberen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een speciale variant van Bossaball ontwikkeld zodat ook zij kunnen genieten van het Bossaballspel!

Een workshop Bossaball bestaat uit:

  • Compleet Bossaballveld
  • Begeleiding door een deskundige instructeur
  • 1,5 uur Bossaball plezier

Geef graag aan ons door op welke wijze u onze instructeur zou willen inzetten. De instructeur kan speluitleg of korte workshops geven en kunnen bijvoorbeeld ook als wedstrijdbegeleider optreden. Kijk voor meer informatie over workshops onder het kopje ‘Groepsactiviteiten’.

Heeft u speciale wensen: wilt u het veld langer inzetten of voldoet ons standaard aanbod niet aan uw wensen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Trainingen

In The Sport Box worden de trainingen van Bossaballclub Utrecht gegeven. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op basis van niveau, leeftijd en wensen van de leden. Er wordt getraind op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Vanuit Bossaballclub Utrecht geven ervaren trainers de trainingen.

Elke week komen er nieuwe mensen kennismaken met Bossaball. Er zijn beginnersgroepen, zodat elk individu op zijn of haar niveau direct kan instappen om met veel plezier Bossaball te komen spelen! Kijk voor meer informatie op de Bossaballclub Utrecht-pagina.

Op locatie

Bossaball is ook mogelijk op locatie. Het bossaballveld kan geplaatst worden op alle vlakke ondergronden. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen. Heeft u geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie voor uw uitje op meerdere plekken in het land verzorgen!

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Open chat
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!
Powered by