• BOSSABALLCLUB UTRECHT

In The Sport Box worden de trainingen van Bossaballclub Utrecht gegeven. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op basis van niveau, leeftijd en wensen van de leden. Er wordt momenteel alleen getraind op dinsdagavond.  Vanuit Bossaballclub Utrecht geven ervaren trainers de trainingen.

Elke week komen er  jongeren kennismaken met Bossaball. Er zijn beginnersgroepen, zodat elk individu op zijn of haar niveau direct kan instappen om met veel plezier Bossaball te komen spelen!

Over ons

Bossaballclub Utrecht is een gezellige en sportieve club waarbij zowel recreatief als prestatiegericht Bossaball wordt gespeeld. De vereniging bestaat uit gemixte teams die naast de trainingen ook veel gezellige activiteiten ondernemen, zoals uitjes naar toffe trampolineparken.

Uiteraard kan ieder lid deelnemen aan de Bossaballcompetitie tussen alle Nederlandse en Belgische teams en strijden om het Nederlands kampioenschap.

Bossaball is de perfecte combinatie van gezelligheid, sportiviteit, vrijblijvendheid en plezier. Kom dus snel een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen bij The Sport Box. In The Sport Box wordt wekelijks door ruim 70 leden getraind in verschillende niveaus. Trainingen richten zich zowel op de technische als de tactische aspecten van het spel. De competitie bij Bossaball is opgebouwd uit verschillende toernooien waar teams zich voor kunnen inschrijven. Prijzen zijn er voor het team dat een toernooi wint én voor het team dat aan het einde van een reeks toernooien de meeste punten heeft bemachtigd.

Jeugd Bossaballclub Utrecht
Bossaball club Utrecht biedt kinderen van 10 tot 16 jaar trainingen aan en kent op dit moment 3 trainingsgroepen (jeugd vanaf 16 jaar rekenen wij tot senioren). De trainingsgroepen zijn verdeeld op leeftijd, zo speel je altijd met leeftijdsgenootjes. Tijdens deze trainingen bieden wij Bossaball op een speelse manier aan en vinden wij het belangrijk dat de kinderen de basisregels en facetten van het Bossaball leren, echter staat plezier natuurlijk voorop! Naast de trainingen worden er regelmatig jeugdtoernooien en activiteiten georganiseerd waar net als bij de trainingen het plezier centraal staat. Heb jij, of heeft uw kind interesse in Bossaball? Kom dan een keer meetrainen! Voor meer vragen en/of vragen over deelname kunt u mailen naar: bossaballtc@gmail.com

Senioren Bossaballclub Utrecht

Op dit moment hebben we geen senioren trainingsgroepen. Mocht je interesse hebben, kun je ons altijd een mailtje sturen en dan bekijken we de mogelijkheden. Voor meer vragen en/of vragen over deelname kunt u mailen naar: bossaballtc@gmail.com

Tarieven

Bij Bossaball club Utrecht kunnen er trainingen worden afgenomen per blok.

Jeugd

  • Blok 1: 3 september – 5 november

De contributie bedraagt €55,- per blok (Jeugd 10+, -12+, -14+)
Per losse training betaal je € 10,-.

Voor meer vragen en/of vragen over deelname kunt u mailen naar: bossaballtc@gmail.com

Trainingstijden

Dinsdag
18:00 - 19:30 Jeugd 10+
19:30 - 21:00 Jeugd 14+

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

Open chat
1
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp!
Powered by