• KINDERFEESTJE

Het wordt steeds lastiger om originele, leuke activiteiten te bedenken voor een kinderfeestje, The Sport Box biedt hiervoor de oplossing! Een fantastisch locatie, met veel originele activiteiten, in het centrum van Utrecht (vlakbij station Zuilen) is de ideale plek voor een sportief kinderfeestje. We beschikken over een grote hal waarin we veel verschillende originele sporten kunnen aanbieden.

Met al die energierijke kinderen is het heerlijk om ook wat organisatie uit handen te geven, vandaar dat we ook eten en drinken tijdens de activiteiten kunnen verzorgen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een grote maaltijd te zorgen, zoals friet met een snack! Kijk voor meer informatie bij de tarieven.

Bossaball

Het pronkstuk van The Sport Box is Bossaball. Een groot opblaasbaar speelveld met hierin trampolines verwerkt, een ultiem springparadijs waar de kids hun energie kwijt kunnen. Op dit speelveld bieden we een kindervariant van Bossaball aan naast andere leuke spelletjes. Bossaball voor kids bestaat de workshop uit anderhalf uur Bossaballen in The Sport Box onder begeleiding van een instructeur. Tijdens deze anderhalf uur wordt er echt Bossaball gespeeld en zal de instructeur leuke de kids leuke truckjes aanleren. Bossaball is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Beach Sporten

Een grote zandbak van 22 x 18 meter waar beach sporten kunnen worden georganiseerd zoals Beachvolleybal, beachvoetbal of kinderspelletjes. Hier kunnen de kinderen lekker in het zand ravotten waarbij ze onder begeleiding van een trainer allerlei spelvarianten aangeboden krijgen. Deze kunnen op voorhand afgestemd worden voor het sportieve kinderfeestje. Beachgames is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Freerunnen

Sinds kort is het ook mogelijk om je eigen Freerun-kinderfeestje te houden in The Sport Box! Op zoek naar een creatief en sportief kinderfeestje waarbij je alleen en ook samen uitgedaagd wordt? Dan is een Freerun-kinderfeestje echt iets voor jou! Onder deskundige begeleiding maken de deelnemers op speelse wijze kennis met het freerunnen en staat plezierbeleving natuurlijk voorop. Freerunnen is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 10 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Archery Attack

Archery Attack is een nieuw en spannend spel in Nederland en is nu ook als kinderfeestje te boeken bij The Sport Box! Het spel kan vergeleken worden met Paintball, maar dan met een boog en pijlen en zonder blauwe plekken en verf. Elke deelnemer krijg een masker, een boog en een aantal pijlen. De pijlen zijn uitgerust met een soft-top waardoor je elkaar niet beschadigd. Samen met jouw team ga je de strijd aan met de tegenstanders. Het is de bedoeling om elkaar het veld uit te schieten, vlaggen te veroveren en targets te raken! Een kinderfeestje Archery Attack duurt 1,5 uur en staat onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructeur. Archery Attack is te boeken voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor Archery Attack gelden andere tarieven dan voor de andere kinderfeestjes. Archery Attack is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 10 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Airsoft

Buiten in de bossen soldaatje spelen met vriendjes en vriendinnen. Wie heeft dat niet gedaan? De herinneringen zitten nog vers in ons geheugen. Wij hebben een prachtig veld gebouwd in The Sport Box waar kinderen in een veilige maar uitdagende omgeving airsoft kunnen spelen; dit met airsoft-wapens die zijn aangepast aan hun leeftijd. De wapens zijn elektronisch en schieten plastic balletjes. Om ongelukken te voorkomen dragen alle kinderen een masker om ogen en oren te beschermen. Een kinderfeestje Airsoft duurt 1,5 uur en staat onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructeur. Airsoft is te boeken vanaf 8 kinderen en we hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Klik hier om de tarieven te bekijken.

Tarieven

Bossaball (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €10,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep€12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & patat€15,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade, patat & snack€17,00 p.p.

Beach Sporten (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €10,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep€12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & patat€15,00 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade, patat & snack€17,00 p.p.

Archery Attack (vanaf 8 personen, minimaal 10 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep€14,50 p.p.

Airsoft (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep€14,50 p.p.

Freerunnen (vanaf 8 personen, minimaal 8 jaar)

1,5 uur kinderfeestje & instructeur €12,50 p.p.
1,5 uur kinderfeestje, instructeur, limonade & snoep€14,50 p.p.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?