Beachvolleybalweek Utrecht 2016

Zaterdag 11 en zondag 12 juni komt de eredivisie beachvolleybal naar Utrecht! In hartje Utrecht voor de stadsschouwburg organiseert The Sport Box een complete beachvolleybalweek in samenwerking met Utrechtse scholen, verenigingen en bedrijven. De hele week worden clinics georganiseerd met als knallende afsluiter een weekend waar de beste beachvolleyballers van Nederland in actie komen. Doe zelf ook mee of kom kijken, drinken, eten en feesten en ervaar dit spectaculaire event!

Scholen

Tijdens deze beachvolleybalweek kunnen leerlingen van Utrechtse scholen zelf ook beachvolleybal leren. Van dinsdag tot en met vrijdag worden er tussen 09.00 en 15.00 uur workshops beachvolleybal aangeboden. De lessen staan onder begeleiding van de combinatiefunctionaris volleybal en ervaren volleybaltrainers. Dit is de ultieme kans om schouwburg met de voetjes het zand in te gaan en de zomerse beachsfeer te ervaren. Neem voor inschrijving, vragen en informatie direct contact op met Kenneth Verwaal via kenneth@musicandsports.nl.

Verenigingen

De hele week worden de avonden opgevuld met trainingen van de Utrechtse volleybal verenigingen. Elke dag van 15:00 tot 17:00 is er ruimte voor jeugdteams. In de avond vanaf 20:00 uur is het vervolgens tijd voor senioren teams om te trainen in het zand. Neem voor deelname telefonisch contact op met The Sport Box of vul onderstaand inschrijfformulier in.

Bedrijven

Van 6 tot en met 10 juni kan er tussen 17:00 en 20:00 een clinic van een uur gereserveerd worden om met jullie bedrijf te komen beachvolleyballen. De clinics staan onder begeleiding van een professionele instructeur uit het beachvolleybalcircuit. Aansluitend kan er in de Stadsschouwburg geborreld of gedineerd worden met collega’s in het moderne restaurant Zindering. Alleen een clinic volgen of borrelen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Vul voor deelname onderstaand inschrijfformulier in.

Tarieven

Voor deelname met jullie bedrijf worden de volgende prijzen gerekend:

Beachvolleybalclinic onder begeleiding van professionele instructeur: €12,50 p.p.
Borrelarrangement gedroogde worst, belegen kaas en luxe bitterballen: €5,50 p.p.
Diner twee gangen met keuze uit uitgebreid menu: €26,- p.p.
Diner drie gangen met keuze uit uitgebreid menu: €32,- p.p.

Dranken worden op basis van nacalculatie achteraf afgerekend. Hou er rekening mee dat bovenstaande tarieven gelden vanaf 8 personen.

Inschrijfformulier

Willen jullie deel uitmaken van deze sportieve beachvolleybalweek? Schrijf jullie team direct in via onderstaand contactformulier. Neem voor verdere informatie of eventuele vragen direct contact op met The Sport Box via 030 – 2514998. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer op tijd!

5 + 2 = ?

Vragen of meer informatie?