3×3 Basketball In Utrecht

Wil je op een urban locatie basketballen in Utrecht dan moet je in The Sport Box zijn. 

De activiteiten in de The Sport Box zijn gericht op 3×3 basketball maar wat is 3×3 basketball eigenlijk. 3×3 Basketball is sinds 2011 een officiële discipline binnen de basketballsport. Met wereldwijd meer dan 250 miljoen beoefenaars is 3×3 Basketball uitgegroeid tot een van de allergrootste recreatief beoefende sporten. 3×3 basketball is snel, fysiek en spectaculair. Al jouw basketball skills komen terug in dit spel. Dreiging in de aanval, recht van aanval halen en als team spelen zijn belangrijke kernwaarden tijdens het spel. De FIBA organiseert  Europese en Wereldkampioenschappen en het is de verwachting dat 3×3 Basketball in 2020 ook een olympische status zal krijgen.

In The Sport Box liggen 2 half courts maar er is ook een mogelijkheid om full court te spelen. Voor de 3×3 nationale teams is dit de thuisbasis en kunnen zij hier zich optimaal voorbereiden op de WK’s en EK’s die eraan komen. We hebben namelijk de officiele 3×3 basket in huis!

Wil jij ook op deze locatie 3×3 basketballen en met jouw team je voorbereiden op de SBM tour neem dan contact op!

En wie weet red jij het “From the streets to the world states’’!!

3×3 Home Court

Maak zelf gebruik van het veld hoe jij dat wilt. Het veld is voor €25,- per uur te huren. Heb je interesse? Neem contact op!

3x3 basketball utrecht

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

© Copyright - The Sport Box