• FREERUNNING

Freerunning, een sport waarbij je zo snel of zo mooi mogelijk van punt A naar punt B wilt komen. Een sport met een oneindig aantal mogelijkheden waarbij je jezelf telkens weer kunt uitdagen. Wil jij ook leren hoe je als een echte freerunner klimt, springt en salto’s maakt? De tricks leren die je overal op YouTube ziet en jezelf na iedere training weer beter voelt worden? Doe dan eens mee met een freerunning training of geef een freerun kinderfeestje in The Sport Box!

We dagen iedereen uit en proberen met elk individu stap voor stap beter te worden en zorgen ervoor dat je met elke training meer controle krijgt over je bewegingen. Freerunning is geen sport waarbij je roekeloos tricks doet en rondrent over daken, maar een sport waarbij je leert om op een veilige manier je grenzen te verleggen. The Sport Box is dé spot voor freerunning in Utrecht!

Training

Elke woensdagmiddag van 17:00 – 18:00 uur vinden er freerun-trainingen plaats in The Sport Box! De trainingen worden aangeboden door Funsporthallen. We dagen iedereen uit en proberen met elk individu stap voor stap beter te worden en zorgen ervoor dat je met elke training meer controle krijgt over je bewegingen. Freerunning is geen sport waarbij je roekeloos tricks doet en rondrent over daken, maar een sport waarbij je leert om op een veilige manier je grenzen te verleggen. We bieden trainingen aan, aan kinderen vanaf 8 jaar!

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer een les freerunning in The Sport Box volgen? Stuur dan een mailtje naar info@thesportbox.nl of bel ons via 030-2514998.

Kinderfeestje

Het is ook mogelijk om je eigen freerun-kinderfeestje te houden in The Sport Box! Op zoek naar een creatief en sportief kinderfeestje waarbij je alleen en ook samen uitgedaagd wordt? Dan is een freerun-kinderfeestje echt iets voor jou! Onder deskundige begeleiding maken de deelnemers op speelse wijze kennis met het freerunnen en staat plezierbeleving natuurlijk voorop.

Het kinderfeestje freerunnen duurt 1,5 uur, maar is volledig aan te passen en/of uit te breiden! Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes.

Ben je geïnteresseerd en wil je een kinderfeestje freerunnen in The Sport Box organiseren? Stuur dan een mailtje naar info@thesportbox.nl of bel ons via 030-2514998.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?