BOSSABALL UTRECHT

In The Sport Box worden de trainingen van Bossaballclub Utrecht gegeven. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op basis van niveau, leeftijd en wensen van de leden. Er wordt getraind op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Vanuit Bossaballclub Utrecht geven ervaren trainers de trainingen.

Elke week komen er nieuwe mensen kennismaken met Bossaball. Er zijn beginnersgroepen, zodat elk individu op zijn of haar niveau direct kan instappen om met veel plezier Bossaball te komen spelen!

Trainingstijden

Maandag:

19:00 – 20:00 Senioren beginners

20.00 – 21.30: Senioren gevorderd

Dinsdag:

18.00 – 19.00: Jeugd 10+

19.00 – 20.00: Jeugd 12+

20.00 – 21.00: Jeugd 14+

Woensdag:

18.30 – 20.00: Jeugd 16+/jonge senioren

20:00 – 21:30: Senioren Utrecht 1, 2, 3

OVER ONS

Bossaballclub Utrecht is een gezellige en sportieve club waarbij zowel recreatief als prestatiegericht Bossaball wordt gespeeld. De vereniging bestaat uit 10 gemixte teams die naast de trainingen ook veel gezellige activiteiten ondernemen, zoals uitjes naar toffe trampolineparken en natuurlijk niet te vergeten de altijd gezellige borrels!

Uiteraard kan ieder lid deelnemen aan de Bossaballcompetitie tussen alle Nederlandse en Belgische teams en strijden om het Nederlands kampioenschap.

Bossaball is de perfecte combinatie van gezelligheid, sportiviteit, vrijblijvendheid en plezier. Kom dus snel een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen op onze toffe locatie “The Sport Box”.

Wat is Bossaball?

Bossaball is een spectaculaire sport die het beste van voetbal, volleybal en trampolinespringen combineert op een opblaasbaar speelveld. De zomerse sport is ontstaan op de stranden van Rio de Janeiro in Brazilië en is inmiddels structureel te beoefenen in Utrecht. In The Sport Box wordt wekelijks door ruim 70 leden getraind in verschillende niveaus. Trainingen richten zich zowel op de technische als de tactische aspecten van het spel.

De wedstrijden bij Bossaball worden gespeeld je in teams van 4 personen. Om een wedstrijd te winnen dien je punten te maken bij je tegenstander door de bal op het speelveld te plaatsen. Zodra je dit met een voetbaltechniek doet levert dat zelfs extra punten op! Wedstrijden worden gespeeld in sets tot 21 punten. De competitie bij Bossaball is opgebouwd uit verschillende toernooien waar teams zich voor kunnen inschrijven. Prijzen zijn er voor het team dat een toernooi wint én voor het team dat aan het einde van een reeks toernooien de meeste punten heeft bemachtigd.

Senioren Bossaball Utrecht

Bossaball Utrecht kent op dit moment 4 senioren trainingsgroepen. De jeugdleden ouder dan 16 jaar worden hier ook onder gerekend omdat deze mogen deelnemen aan de senioren toernooien. Naast deze groep is er een beginnersgroep, gevorderde groep en een selectie groep waar Utrecht 1 & 2 in trainen. In deze trainingsgroepen wordt er recreatief getraind maar ook getraind voor de competitietoernooien die één keer in de maand plaats vinden. Tijdens deze toernooien nemen onze teams het op tegen teams uit Almere, Groningen, Nijmegen, België en het Nederlandse selectieteam. Onze club is vaak hofleverancier tijdens deze toernooien en daarbij ook de grootste Bossaball vereniging in Nederland. Ondanks de status die Bossaball club Utrecht in Nederland heeft is het vergeleken met andere sportclubs een kleine vereniging waar iedereen elkaar kent en er een gezellige en ontspannen sfeer heerst.

Wil je een keer meetrainen of heb je vragen over de club of de sport?

Wij zijn te bereiken via het mailadres: bossaballtc@gmail.com

Jeugd Bossaball Utrecht

 

Bossaball club Utrecht biedt kinderen van 10 tot 16 jaar trainingen aan en kent op dit moment 3 trainingsgroepen (jeugd vanaf 16 jaar rekenen wij tot senioren). De trainingsgroepen zijn verdeeld op leeftijd, zo speel je altijd met leeftijdsgenootjes. Tijdens deze trainingen bieden wij Bossaball op een speelse manier aan en vinden wij het belangrijk dat de kinderen de basisregels en facetten van het Bossaball leren, echter staat plezier natuurlijk voorop!

Naast de trainingen worden er regelmatig jeugdtoernooien en activiteiten georganiseerd waar net als bij de trainingen het plezier centraal staat.

Heb jij, of heeft uw kind interesse in Bossaball? Kom dan een keer meetrainen.

Heb je vragen over de club of over de sport? Wij zijn te bereiken via het mailadres: bossaballtc@gmail.com

Contact & Tarieven

Bij Bossaball club Utrecht kunnen er trainingen worden afgenomen per blok. Gedurende het schooljaar bieden wij 4 blokken van 10 lessen per blok aan. Hieronder een overzicht van de blokken en de bijbehorende data.

Blok 1: 4 september 2017 – 10 november 2017

Blok 2: 13 november 2017 – 2 februari 2018

Blok 3: 5 februari 2018 – 13 april 2018

Blok 4: 16 april 2018 – 22 juni 2018

De contributie bedraagt €55,- per blok indien er trainingen worden gevolgd van 1 uur.

De contributie bedraagt €80,- per blok indien er trainingen worden gevolgd van 1,5 uur.

Voor meer vragen en/of vragen over deelname kunt u mailen naar: bossaballtc@gmail.com

OP LOCATIE

Wij komen graag met onze Bossaballvelden bij jullie op locatie. Op locatie zullen er altijd minimaal twee instructeurs van ons aanwezig zijn die de workshop of wedstrijd leiden. We kunnen workshops geven, demo’s met 4 of 8 spelers geven, een toernooi of clinics organiseren. Hierbij kunnen wij het programma volledig afstemmen op de doelgroep. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Het Bossaballveld kan geplaatst worden op alle vlakke ondergronden. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?