• Bossaball Workshop Utrecht

BOSSABALL WORKSHOP

Bossaball is een spectaculair balspel dat gespeeld wordt door twee teams. Het combineert volleybal, voetbal en gymnastiek. Het speelveld bestaat uit luchtkussens en trampolines met een net in het midden.

Vanuit onze jarenlange ervaring merken wij dat Bossaball zeer makkelijk gespeeld kan worden door personen ouder dan 12 jaar: een beetje volleybal of voetbal ervaring is voldoende voor een leuk spelletje Bossaball! Door de grote luchtkussens en trampolines wordt men automatisch enthousiast om Bossaball zelf te proberen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een speciale variant van Bossaball ontwikkeld zodat ook zij kunnen genieten van het Bossaballspel!

Een workshop Bossaball bestaat uit:

  • Compleet Bossaballveld
  • Begeleiding door een deskundige instructeur
  • 1,5 uur Bossaball plezier

Geef graag aan ons door op welke wijze u onze instructeur zou willen inzetten. De instructeur kan speluitleg of korte workshops geven en kunnen bijvoorbeeld ook als wedstrijdbegeleider optreden.

Kijk bij onze arrangementen voor alle mogelijkheden!

Heeft u speciale wensen: wilt u het veld langer inzetten of voldoet ons standaard aanbod niet aan uw wensen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

BEDRIJFSUITJE

Voor een bedrijfsuitje is het mogelijk om Bossaball te spelen. Dit kan in een workshopvorm van anderhalf uur. Het is ook mogelijk een toernooivorm te spelen met meerdere sporten. Een bedrijfsuitje is te combineren met een borrel en een diner naar keuze.

Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek! Zomerse klanken zijn te horen op en naast het Bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova. Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden is te vinden bij onze arrangementen.

KINDERFEESTJE

Het pronkstuk van The Sport Box is Bossaball. Een groot opblaasbaar speelveld met hierin trampolines verwerkt. Een ultiem springparadijs waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Op dit speelveld bieden we een kindervariant van Bossaball. De workshop Bossaball voor kinderen bestaat uit een workshop van anderhalf uur Bossaballen in The Sport Box onder begeleiding van een instructeur. Tijdens dit anderhalf uur wordt er echt Bossaball gespeeld en zal de instructeur de kinderen leuke trucjes aanleren. Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden is te vinden bij onze arrangementen.

TEAMUITJE

Bossaball is de perfecte sport voor de afsluiting van het seizoen of voor jou teambuildingactiviteiten. Een sportieve en spectaculaire invulling van het teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren. Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden is te vinden bij onze arrangementen.

VRIJGEZELLENFEEST

Bossaball is de perfecte sport voor een vrijgezellenfeest. Een sportieve en spectaculaire invulling van de gezellige dag. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren. Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden is te vinden bij onze arrangementen.

SCHOLEN

Al lang met jouw klas op zoek naar een leuke nieuwe activiteit om te doen? Dan is Bossaball een hele goede optie voor jouw klassenuitje! Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren.

Ook is het mogelijk om met meerdere klassen langs te komen! Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden is te vinden bij onze arrangementen.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

© Copyright - The Sport Box