BOSSABALL VERENIGING UTRECHT

In The Sport Box worden de trainingen van Bossaballclub Utrecht gegeven. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op basis van niveau, leeftijd en wensen van de leden. Er wordt getraind op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Vanuit Bossaballclub Utrecht geven ervaren trainers de trainingen.

Elke week komen er nieuwe mensen kennismaken met Bossaball. Er zijn beginnersgroepen, zodat elk individu op zijn of haar niveau direct kan instappen om met veel plezier Bossaball te komen spelen!

Dinsdag:

18.00 – 19.00: Jeugd beginners

19.00 – 20.00: Jeugd 10-14 jr

20.00 – 21.00: Jeugd 14-16 jr

Maandag:

19:00 – 20:00 Senioren beginners

20.00 – 21.30: Utrecht 4 & 5

Woensdag:

18.30 – 20.00: Utrecht 6, 7

20:00 – 21:30: Utrecht 1, 2, 3

OVER ONS

Bossaballclub Utrecht is een gezellige en sportieve club waarbij zowel recreatief als prestatiegericht Bossaball wordt gespeeld. De vereniging bestaat uit 10 gemixte teams die naast de trainingen ook veel gezellige activiteiten ondernemen, zoals uitjes naar toffe trampolineparken en natuurlijk niet te vergeten de altijd gezellige borrels!

Uiteraard kan ieder lid deelnemen aan de Bossaballcompetitie tussen alle Nederlandse en Belgische teams en strijden om het Nederlands kampioenschap.

Bossaball is de perfecte combinatie van gezelligheid, sportiviteit, vrijblijvendheid en plezier. Kom dus snel een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen op onze toffe locatie “The Sport Box”.

OP LOCATIE

Wij komen graag met onze Bossaballvelden bij jullie op locatie. Op locatie zullen er altijd minimaal twee instructeurs van ons aanwezig zijn die de workshop of wedstrijd leiden. We kunnen workshops geven, demo’s met 4 of 8 spelers geven, een toernooi of clinics organiseren. Hierbij kunnen wij het programma volledig afstemmen op de doelgroep. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Het Bossaballveld kan geplaatst worden op alle vlakke ondergronden. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

© Copyright - The Sport Box