• Bossaball op locatie Utrecht

BOSSABALL OP LOCATIE

Wij komen graag met onze Bossaball velden bij jullie op locatie. Wij komen altijd met minimaal twee instructeurs waarbij er veel mogelijkheden zijn. We kunnen workshops geven, demo’s met 4 of 8 spelers geven, een toernooi organiseren of clinics organiseren. Hierbij kunnen wij het programma volledig afstemmen op de doelgroep. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Het bossaballveld kan geplaatst worden op alle vlakke ondergronden. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen. Heeft u geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie voor uw actief bedrijfsuitje op meerdere plekken in het land verzorgen!

Naast Bossaball zijn wij in staat om een gehele verzorgde dag organiseren. Afgestemd op de wensen kunnen wij een prachtige locatie, catering en activiteiten verzorgen. Geen stress, geen zorgen en alles onder begeleiding van professionals. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Vragen, meer informatie of direct reserveren?

© Copyright - The Sport Box