• BEDRIJFSUITJE

Voor bedrijven bieden wij verschillende arrangementen aan. Voor een bedrijfsuitje is het mogelijk anderhalf uur te Bossaballen, Archery Attack te spelen, of beach sporten te spelen. Het is ook mogelijk een toernooivorm te spelen met meerdere sporten. Een bedrijfsuitje is te combineren met een borrel en een diner naar keuze. Alle arrangementen zijn vanaf 10 personen.

Op locatie

Bossaball is ook mogelijk op locatie. Het bossaballveld kan geplaatst worden op alle vlakke ondergronden. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen. Heeft u geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie voor uw actief bedrijfsuitje op meerdere plekken in het land verzorgen!

Be the Best

Vanaf 1 mei bij The Sport Box, Be the Best!

Worden jullie de beste groep van de maand? Of word jij zelf de beste Bossaball- of beachvolleybal speler? Onderneem een workshop Bossaball of beachvolleybal en doe mee met de strijd. Tijdens de workshop worden jullie skills getest door middel van vaardigheidsoefeningen, scoor zoveel mogelijk punten en kom bovenaan het klassement te staan!

Tarieven

Bossaball & Beach Sporten

1,5 uur workshop & instructeur €14,50 p.p.
1,5 uur workshop, instructeur & 1 drankje€16,00 p.p.
1,5 uur workshop, instructeur, 2 broodjes & 3 drankjes€23,50 p.p.
1,5 uur workshop, instructeur, diner & 3 drankjes€29,50 p.p.

Archery Attack

1 uur workshop, begeleiding, masker, boog & pijlen €17,50 p.p.
1,5 uur workshop, begeleiding, masker, boog & pijlen€20,50 p.p.