• ARCHERY ATTACK

Archery Attack is een nieuw en spannend spel in Nederland en nu ook te boeken bij The Sport Box. Archery Attack combineert intensiteit en techniek in een spannende belevenis die door elke speler zelf gecreëerd wordt. Dit spel kan vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Bij Archery Attack wordt er gespeeld met LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubbere kop), hierdoor is het veilig maar toch spannend.

Workshop

Voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje is het mogelijk om Archery Attack te spelen. Archery Attack is te boeken per uur en staat onder begeleiding van een ervaren instructeur. De activiteit is te combineren met een borrel en een diner naar keuze. In het geval van een kinderfeestje is het mogelijk om er limonade en snoep bij te reserveren.

De kosten bedragen € 17,50 per persoon en Archery Attack is te reserveren vanaf 10 personen, minimum leeftijd is 12 jaar. Deelname mag met minder dan 10 personen maar het basistarief blijft gelden. Tijdens de workshop mogen er geen slippers of open schoenen gedragen worden, wij adviseren om oude kleren aan te trekken.

Veiligheid
De pijlen zijn voorzien van speciale zachte rubberen uiteinden waardoor je geen pijn hebt wanneer je door één van de pijlen wordt geraakt. Daarnaast beschik je ook over een helm waardoor je hoofd volledig beschermd is.

Speluitleg
Voordat de activiteit begint zal er een uitleg gegeven worden over het gebruik van de handboog en pijlen. Tevens kunnen de deelnemers voordat het spel begint oefenen op de aanwezige targets. Vervolgens kan er gekozen worden uit verschillende spelvarianten.

SPELVARIANTEN

Save zone
Twee teams strijden tegen elkaar. Het is de bedoeling dat de target wordt geraakt van de tegenstander. De spelers mogen niet voorbij de “safe zone” in het midden van het veld komen. Het doel is ook niet om op elkaar te schieten maar om als eerste de targets van de tegenstander uit te schakelen. Het team dat als eerste de target van de tegenstander leeg schiet wint.

Team Deathmatch
Twee teams strijden tegen elkaar. Beide teams starten aan een zijde van het Archery gebied. Het is de bedoeling dat alle tegenspelers worden uitgeschakeld. Indien een deelnemer geraakt is houdt deze de boog omhoog en mag er niet meer op hem geschoten worden. In het veld bevinden zich obstakels waarachter gescholen kan worden.  Het team dat het langste overblijft wint.

Variatie: In het begin kan er gespeeld worden met een “safe zone”, een middenlijn in het speeldveld waar de spelers niet overmogen komen.

Capture the Flag
Twee teams strijden tegen elkaar en proberen de vlag van de tegenstander te veroveren tijdens deze spannende Archery Attack variant. Beide teams starten elk met de eigen vlag aan een zijde van het Archery gebied. Indien de vlag van de tegenstander is veroverd moet deze terug gebracht worden naar eigen startplek. Zodra diegene met de vlag wordt geraakt met een pijl moet hij de vlag op die plek laten liggen. Elke speler begint met 3 pijlen en als een speler geraakt wordt moet hij eerst terug naar de basis om weer opnieuw te starten.

Free for All
Alle deelnemers gaan het veld in met als doel: overleven! Alle bogen liggen in een cirkel in het midden van het Archery gebied, de deelnemers gaan bij een boog staan. Bij het startsein pakt iedereen een boog en zoekt de beste plek in het veld. Bij het tweede sein begint het spel en moeten alle tegenstanders uitgeschakeld worden. Wanneer iemand geraakt wordt met een pijl moet diegene het veld verlaten.

Op locatie

Archery Attack kan ook gespeeld worden op uw eigen locatie. In overleg kunnen de spullen bij The Sport Box worden opgehaald en terug gebracht.

  • € 14,50 per set
  • Minimale afname van 10 sets
  • 1 set bestaat uit: 1 boog, 1 masker en 2 pijlen

Interesse? Neem contact met ons op!

Vragen, meer informatie of direct reserveren?